Τετάρτη 28 Απριλίου 2010





Πολύ κουραστική ημέρα σήμερα στη δουλειά!!!!

Γιατί όταν ανοίγει ο καιρός ο κόσμος τρελαίνεται ;;;;; Τα νεύρα τεντώνονται;;;;;....Φταίει ο ήλιος;;;; η ζέστη;;;; η αχαριστία μας;;;;

Ζούμε σε ένα παραλογισμό!!!! Οι περισσότεροι απαιτούμε το καλύτερο για τον εαυτό μας , γκρινιάζουμε, αλλά όταν είναι να προσφέρουμε  το καλύτερο δυνατό στη δουλειά μας, στους γύρω μας...να κουραστούμε .....τότε κάνουμε πίσω....!!!


Από επαγγελματική υπευθυνότητα ....μηδέν ....!!!Νομίζουμε ότι είμαστε αυθεντίες, σωστοί, έχουμε άποψη για όλους και για όλα και δε δεχόμαστε καμία αρνητική κριτική...Για όλα φταίνε οι άλλοι ποτέ εμείς...
Αλλά όταν σαν επαγγελματίες κοιτάμε μόνο πως να περνάμε καλά...και όχι πως να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας αυτό λέει πολλά...Τελικά μήπως έχουν δίκιο όταν μας προσάπτουν το χαρακτήρα του καλοπερασάκια, του κουσομπόλη, του "ωχ! αδερφέ!!!!!
Τουλάχιστον το να  έχεις αποδείξει με τα έργα σου  την αξία σου κι αυτό ας το κρίνουν οι άλλοι....Εκεί πάω πάσο....Απαίτησε.....!! !!! Ζήτα......!!!!!.Γκρίνιαξε....Αλλά όταν είσαι η τελευταία τρύπα στη φλογέρα....και έχεις θράσσος και εκβιάζεις....ε! Αυτό είναι που με τρελαίνει....!!!!!


Τώρα όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε...!!!!
 Τα είπα και ξεθύμανα....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου